Internet-TV (basutbud)

För att kunna använda internet uppkopplingen för tv som ingår i hyran måste man först aktivera tjänsten hos Telia som skickar ut en digitalbox. Vill man ha fler kanaler än bas utbudet kan man välja dom mot en avgift för det.

Trådlös router (ingår inte)
En router krävs för att använda Wi-Fi eller om man vill koppla flera enheter på samma nätverk. En router måste man själv införskaffa.

 

Internet (upp till 1000mb)
Via Zitius kan du välja obegränsade internet hastigheter från valda tjänsteleverantörer upp till 1000mb/1000mb. Kostnaden skiljer sig mellan de olika leverantörerna. De har även sydda lösningar för TV, internet och telefoni. Gå in på zmarket.se och skriv in din lägenhetsadress så kommer du få flera alternativ där du kan välja olika leverantörer för tv, internet. och telefoni.

Trådlös Router (ingår inte i lägenheten)
En router krävs för att använda Wi-Fi eller om man vill koppla flera enheter på samma nätverk. En router måste man själv införskaffa. Det kan också ingå en router när man beställer internet beroende på vilken leverantör man väljer.

 

TV (basutbud)

Utrustning för mottagning av digital-TV med Boxer som leverantör finns i Stiftelsen Arjeploghus samtliga fastigheter via Tv-uttaget. De flesta nyare TV-apparater har inbyggd digitalbox som klarar av mottagningen av digital-TV. Du behöver då endast göra en ny kanalsökning för att få tillgång till basutbudet som består av SVT1 HD, SVT2 HD, SVT24, SVTB, Kunskapskanalen, TV4 HD och TV Finland. För utökat kanalutbud, kontakta Boxer på 0771-73 74 75 och ange föreningens nätverks-ID: NW00249 för att få rätt pris på ditt abonnemang. Du som inte har utrustning för mottagande av digital-TV behöver skaffa en digitalbox för mottagande av digital-TV via marknätet (DVB-T/DVB-T2). Vill du endast ta del av basutbudet räcker det med en enkel digitalbox utan plats för programkort. Vill du ha ett utökat kanalutbud behövs en digitalbox med plats för programkort. Det går även att få en digitalbox via Boxer vid köp av programkort.

 

Zmarket.se (internet, tv och telefoni)

Alla våra lägenheter har fiber indraget i lägenheten. Det gör att du med enkelhet kan beställa lösningar för internet, tv och telefoni. Gå bara in på zmarket.se och ange din adress och lägenhetsnummer, där kan du sedan välja olika leverantörer, hastigheter, utbud etc.